Kinderdekbed

Opzoek naar een goed kinderdekbed voor je zoon of dochter? Op DekbedSpecialist.nl verkopen wij kinderdekbedden van hoogwaardige kwaliteit die voldoen aan hoge kwaliteitseisen, omdat je alleen het beste voor je kind wil. Vanaf 2 jaar wordt een kinderdekbed al aangeraden. Wat belangrijk is, is dat je wel de afmetingen van het dekbed weet, voordat je een verkeerde aankoop doet.

Kinderdekbed kopen?

Warme dekbedden zijn overigens niet noodzakelijk voor een kind, kijk wat het beste bij hun past. Katoen is wel een goede tip om als hoes te nemen, omdat dit goed ademt en je kind beter zal laten slapen. Kinderen hebben het vaak warmer dan volwassenen tijdens het slapen, daarom is een warm en dik dekbed dus niet per se nodig.

Een peuterdekbed voor jouw kleintje

Het peuterdekbed is een dekbed dat het hele jaar door geschikt is. Dit komt omdat peuters het niet snel koud krijgen waardoor ze het hele jaar onder dit dekbed kunnen liggen. Als je een peuterdekbed gaat kopen moet je wel rekening houden dat je er een plat kussen bij koopt. Dit omdat de lighouding anders verstoord wordt.

Dekbed peuterbed Kopen?

Voor het ideale kinderkussen kun je op onze webshop ook terecht, zodat je zeker een goed kinderdekbed samen met een kussen hebt. In onze webshop verkopen wij veel verschillende soorten peuterdekbedden, van vele materialen en verschillende warmteklassen. Als je nog enkele vragen hebt of er niet uit komt kan je altijd bij onze live chat terecht, waar wij jou met al je vragen zullen helpen.

Dekbed kind welke maat moet ik kiezen?

De afmetingen voor een peuterdekbed zijn altijd hetzelfde. Een peuterdekbed wordt zo genoemd als deze de afmeting 120 x 150 cm heeft. Kleinere maten zoals 100 x 135 cm, zijn geen dekbedden meer voor peuters, maar voor baby’s. Bij DekbedSpecialist.nl hebben wij dus een kinderdekbed voor zowel peuters als baby’s. Let dus wel op de maten van deze dekbedden.