Aanbieding!
39.9569.95
Aanbieding!

1 persoons dekbed

Vitality Pur All Year Dekbed

29.9569.95

Synthetisch dekbed

Een synthetisch dekbed is geschikt voor verschillende redenen. Dit dekbed wordt dan ook aangeraden bij mensen die van makkelijk onderhoud houden. Ook is het antiallergisch en vaak wat goedkoper dan een natuurlijk product zoals dons of katoen. Vaak worden er termen gebruikt als polyester vezel, microfiber of microvezel. Dit zijn allemaal verschillende synthetische dekbedden.

Microvezel dekbed

Dit soort synthetische vezels zijn gemaakt om een gevoel te geven dat prettiger en luxer is dan polyester. Dit dekbed is dus geschikt voor mensen die graag onder een luchtig dekbed liggen.

Microfiber dekbed

De meeste synthetische dekbedden zijn gemaakt van een polyester vezel. Deze vezels zijn rond de 0.5 cm lang. Dekbedden met een vulling van polyester vezel staan erom bekend dat ze duurzaam, licht en zacht zijn. Polyester vezels kunnen goed warmte vasthouden waardoor je onder een warm bed ligt. Deze synthetische vezel is ook anti-allergisch.

Polyester holle vezel

Dit type vezel staat gelijk aan de polyester vezel, alleen het enige verschil is dat de vezel vanbinnen hol wordt gespoten. Dit holspuiten wordt gedaan met een spindop. Deze vezel is dus erg comfortabel en voelt erg licht aan. Een polyester holle vezel van hoogwaardige kwaliteit voelt extreem luchtig aan en kan soms het gevoel van echt dons geven. Door de holle vezel heeft het dekbed vaak meer volume.

Dekbed synthetisch

De tijk is meestal gemaakt van katoen. Dit wordt gedaan om makkelijk vocht op te nemen en weer af te stoten zodat je lekkerder in je bed kan liggen. Daarnaast voelt een tijk van katoen altijd heerlijk zacht aan. Let wel op dat je de goede tijk koopt. Sommige tijken zijn anti-allergisch, maar sommige tijken ook weer niet. Bij DekbedSpecialist.nl zorgen wij ervoor dat elk synthetisch dekbed over de beste materialen beschikt en erg comfortabel en warm is. Heb je vragen over onze verschillende dekbedden neem dan contact op voor het beste advies.