Aanbieding!
119.95389.95

Wollen dekbed

Een wollen dekbed staat bekend om zijn warmte. Ook is die erg luchtig en niet te benauwend. Wollen dekbedden brengen meerdere voordelen met zich mee zoals het feit dat ze lang mee gaan. Huisstofmijt wordt ook voorkomen door onze wollen producten, waardoor het meteen anti-allergisch is.

Een wollen dekbed kopen?

Het wollen dekbed is echter ook een van de meest gebruikte dekbedden in Nederland. We slapen er immers vaak onder, of je het nou bewust doet of niet. Wol kan namelijk goed vocht absorberen waardoor het een luchtige stof is. Het wollen dekbed is dus voor iedereen geschikt, en wordt daarom dus als meeste gebruikt. In ons assortiment verkopen wij veel formaten, kijk dus vooral rond en misschien zit het ideale product er voor jou wel tussen.

Texeler dekbedden

Texeler dekbedden zijn dekbedden gemaakt van schapenwol wat geschoren is van schapen die van het ‘Texelse’ ras zijn. Dit ras is al eeuwenoud en wordt door enkele herders nog steeds gefokt, waardoor wol van de Texelaar dus nog steeds van hoge kwaliteit is. In onze wollen dekbedden van Texelaars schapenwol zal je heerlijk slapen omdat het goed vocht opneemt en het een lekker warm dekbed is, zeker geschikt voor in de winter dus. In de zomer heeft het echter baat bij het vocht opnemen en afstoten, waardoor het dus ook niet te warm is onder de dekens.

Dekbed wol

Met een wollen dekbed haal je een heerlijk natuurlijk product in huis. Het is ecologisch en een zeer milieubewust product. Daarnaast zijn ze zwaarder, wat veel mensen heerlijk vinden liggen in de winter. Voor extra vragen over dekbed wol kan je deze altijd bij onze live chat stellen, waar wij jou zo snel en goed mogelijk proberen te helpen met je vragen.