Aanbieding!
34.9544.95
Aanbieding!
49.95 39.95

Donzen kussen kopen bij DekbedSpecialist.nl

Bij DekbedSpecialist.nl bieden wij jou een ruim assortiment donzen kussens aan. Onze donzen kussens zijn gevuld met natuurlijke materialen zoals ganzendons of eendendons. Een donzen kussen wordt gezien als een luxeartikel, aangezien er weinig van is in vergelijking met andere materialen. Donzen kussens zijn van nature heel zacht en worden dus aangeraden voor mensen die op hun buik of rug slapen. Natuurlijk kunnen zijslapers ook een donzen kussen aanschaffen, maar het gebruik van een donzen kussen kan effectiever zijn bij een buik- of rug slaper. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment van donzen kussens en wellicht vind je er een die bij jou past.

De verschillende typen van een dons kussen.

Een dons kussen kan uit verschillende typen ontstaan, deze variëren elk in hun eigen manier. De populairste soorten kussens zijn de punt- en boxkussens. Het puntkussen bestaat voornamelijk uit een iets groter formaat tegenover het boxkussen. Een boxkussen kan er namelijk voor zorgen dat je als zijslaper geen nekklachten krijgt. Bij DekbedSpecialist.nl verkopen wij punt- en boxkussens, maar wij hebben ook andere ondersteunende kussens. Bekijk hiervoor ons assortiment en mogelijk vind je een dons kussen wat bij jou past.

Een ganzendons kussen van DekbedSpecialist.nl

Bij DekbedSpecialist.nl verkopen wij onder donzen kussens ook het type ganzendons. Een ganzendons kussen staat bekend als een zacht kussen met relatief weinig vulling. Ook zijn er minder veren nodig voor een kussen van ganzendons, omdat de gans over het algemeen grotere donspluizen heeft dan de eend. Onze kussens bevatten een hoog percentage dons waardoor je een goed en zacht kussen kan aanschaffen. In ons assortiment kan je veel verschillende soorten donzen kussens vinden.

Een eendendons kussen van DekbedSpecialist.nl

Net als ganzendons heb je ook kussens van eendendons. Kussens van eendendons zijn over het algemeen minder gewild waardoor het meestal goedkoper is dan kussens van ganzendons. Dit komt doordat de donspluizen van een eend kleiner zijn dan die van de gans. Toch is een eendendons kussen van hoge kwaliteit meestal beter dan een ganzendons kussen van lage kwaliteit, waardoor het in prijs ook wel wat kan schelen. Kijk bij ons assortiment om een donzen kussen speciaal voor jou te vinden.