Orthopedisch kussen

Orthopedisch kussen voor een gezonde en vitale nachtrust. Een orthopedisch hoofdkussen zorgt voor een ergonomische lighouding en bevordert een gezonde nachtrust. De spieren worden door een ergonomische lighouding ontlast waardoor rugklachten, nekklachten en schouderklachten kunt voorkomen. Als u last hebt bij het opstaan van nek- en of schouderklachten kan het verstandig zijn eens goed te kijken naar onze kussen op deze pagina. Als u geen klachten heeft, maar wel gewoon gezond en comfortabel wilt slapen kunt u natuurlijk ook gewoon naar deze producten kijken.

Kies voor een Ergonomisch kussen

Door te kiezen voor een ergonomisch kussen biedt u uw lichaam de perfecte ondersteuning. Uw hoofd, nek en schouders krijgen de rust die ze nodig hebben. Het ergonomische kussen zorgt voor de meest gezonde lighouding die er bestaat. Fysiotherapeuten raden ook altijd kussens aan die een goede ondersteuning bieden. Wat is nou precies een ergonomisch kussen? Dat is een kussen die ervoor zorgt dat uw nekwervel en ruggenwervel in een gelijke baan met mekaar liggen. Het is daarom ook belangrijk te kijken naar welk type slapen u bent. Hiermee voorkom je dat je met een te laag of een te hoog kussen naar huis gaat.

Hoofdkussen nekklachten

Orthopedische kussens worden voornamelijk gebruikt door mensen die last hebben van nekklachten zoals. Deze hoofdkussen nekklachten kunnen bijvoorbeeld hoofdpijn veroorzaken overdag. Dit leidt uiteindelijk weer tot vermoeidheid, nekpijn, rugpijn en schouderpijn. Het vervelende ervan is dat je prestaties overdag op het werk, school of sportvereniging hieronder lijden. Door te slapen op een orthopedisch kussen neem je een gezonde en ergonomische lighouding aan. De spieren in de nek, schouders en rug worden allereerst ondersteund waardoor ze ook ontlast worden. Dit zorgt zorgt voor een goede bloedsomloop in het lichaam. Nekklachten die ontstaan door een kussen zijn erg vervelend en hiervoor wil je graag een oplossing vinden. Kijk dan op deze pagina voor het kussen dat het beste bij jou past. Heb je hulp of meer advies nodig neem dan gerust contact met ons op dan zal een van onze medewerkers je zo goed mogelijk proberen te helpen.

Orthopedisch hoofdkussen kopen?

Er is een grote diversiteit aan orthopedische hoofdkussens. Er bestaan namelijk verschillende hoogtes, materialen en verschillende hardheden verkrijgbaar. Let bij de aanschaf van een orthopedisch hoofdkussen dan ook op welk type slaper u bent en eventueel welke klachten u heeft.