Aanbieding!
29.95 24.95
Aanbieding!
49.95 24.95

Traagschuim kussen

Het voordeel van een traagschuim kussen is dat het voor iedere slaper geschikt is. Het geeft een goede ondersteuning aan het hoofd waardoor je een ergonomische lighouding hebt tijdens het slapen. Hierdoor kun je beter nek- en rugklachten voorkomen.

Traagschuim kussen kopen? Waar let ik op?

Traagschuim kussens staan vaak bekend als warm. Als een dit kussens koud is dan is het schuim wat harder en als het warm is dan wordt het zachter. Het kan ook zijn dat het schuim de warmte erg goed vast houdt. Als je het snel warm hebt let dan goed op bij de aankoop van je kussen. Het is namelijk niet altijd zo dat traagschuim kussen warm zijn het kan heel erg persoonlijk zijn. Sommige kussens zijn namelijk voorzien van een verkoelende hoes en zijn ademend. Dus, mocht je het snel warm hebben let hier dan goed op en kies voor een verkoelende en ademde tijk. In onze webshop verkopen wij schuim kussens in veel verschillende maten, kijk dus vooral rond in ons assortiment traagschuim kussens.

Het memory foam kussen voor een betere nachtrust

Het voordeel aan een memory foam kussen is dat het een aanpassend kussen is. Dit type traagschuim kussen zorgt er namelijk voor dat het kussen zich aanpast naar jouw hoofd, waardoor je nekwervels dus een goede en comfortabele ondersteuning krijgt tijdens het slapen. Dit type kussen is ook weer geschikt voor elke slaper, omdat het in verschillende soorten hardheid gemaakt kan worden. Het memory foam kussen verminderd ook nek- en rugklachten, doordat het zich dus speciaal aanpast naar hoe jij slaapt. Met dit kussen zal je dus goed kunnen uitrusten en fris aan een nieuwe dag kunnen beginnen. In onze webshop zijn veel verschillende soorten memory foam kussens te vinden, met onder andere ons nasa memory foam kussen. Kijk hier dus gerust rond.

Foam kussen voor minder klachten tijdens het slapen

Een foam kussen zorgt ervoor dat de nekklachten tijdens het slapen verholpen worden. Dit kussen is gemaakt van traagschuim en is er in alle soorten en maten. Een foam kussen kan dus stevig of zacht zijn, dat ligt eraan welk type slaper je bent. In onze webshop hebben wij vele soorten kussens van foam, dus kijk daar gerust naar. Met een foam kussen zal je een goede nachtrust krijgen en een comfortabele lighouding in bed, waardoor pijn in de ochtend geen probleem meer is.