2 persoons matras

Vitality Pur Boxspring

1,495.001,995.00
819.001,079.00

Koudschuim matras

Een koudschuim matras is een matras wat veel comfort biedt en een lange levensduur heeft. Dit matras is namelijk gemaakt van polyurethaanschuim. Dit biedt dus geweldige eigenschappen. Het matras ventileert namelijk heel goed en neemt ook uitstekend vocht op. Door de celstructuur voelt dit matras niet zacht aan, maar gaat het dus wel uitstekend lang mee. Dit type matrassen staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en geweldige levensduur. Dit brengt eigenschappen mee zoals stevigheid. Hoe harder u het matras indrukt, hoe harder het namelijk terugveert. Dit matras is dus extreem stevig. Bekijk nu onze webshop om er eentje voor uzelf te vinden.

Koudschuim matras kopen

Een matras kopen is makkelijk bij dekbedspecialist.nl. Wij verkopen namelijk hoogwaardige producten voor een mooie prijs. Deze zijn dus ook voor iedereen geschikt. Doordat wij ook aanbiedingen gebruiken zit er altijd een ideaal matras tussen voor u. Mocht u er gewoon eentje in de webshop willen vinden, dan kunt u onze filterfunctie gebruiken. Hiermee kunt u namelijk alles wegkruisen tot het ideale matras overblijft voor u!

Koudschuim matras met HR60

Dekbedspecialist.nl heeft ook het type koudschuim matras HR60. Dit betekend dat het van goede kwaliteit is en dus een goede densiteit mee brengt. Ook komt het dus van een schuim-fabrikant af. Dekbedspecialist.nl raadt u aan om een matras boven de HR40 te kopen. Hierdoor is dit type matras dus ideaal geschikt. Mocht u meer vragen hebben over HR60, dan kunt u deze dus kwijt bij onze livechat. Wij zullen u daar helpen met al uw vragen.

Koudschuim matras aanbieding

Ook bieden wij u een koudschuim matras aanbieding aan. Deze is te vinden bij onze SALE. Hier kunt u dus een hoogwaardig kwaliteit matras kopen voor een extreem lage prijs. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat iedereen kan profiteren van het ideale matras.