Pocketvering matras

Een groot voordeel van een pocketvering matras is de ventilatie. Dit is namelijk echt perfect in dit type matras. Omdat dit matras namelijk veel open ruimtes rondom de pockets heeft, kan warme lucht en vocht erg makkelijk door het matras heen verdwijnen. Een pocketvering matras is dus ideaal voor mensen die veel zweten en het dus erg snel warm hebben. Daarom raadden wij dit matras dus ook aan voor mensen die het erg warm hebben. Voor meer informatie kunt u kijken in ons assortiment van matrassen waar er mogelijk ook eentje voor u tussen zal staan.

Pocketveer matras

Een pocketveer matras is een matras gevuld met stalen veertjes die apart zijn ingepakt in pockets. De pockets zijn gemaakt van een speciaal synthetisch non woven materiaal en de stalen veren van staaldraad. De pocket om de veer zorgt ervoor dat ieder veertje zich onafhankelijk kan aanpassen aan de druk die er op de pocket wordt uitgeoefend. Ook zorgt het ervoor dat de veren niet zomaar in elkaar verstrikt raken. Om het hele ‘pakket’ met pockets wordt een speciale rand van schuimrubber aangebracht om de pockets goed bij elkaar te houden. Deze rand is gemiddeld 10 tot 15 cm dik. Dit maakt het matras dus zeer geschikt om lekker op te slapen!

Matras pocketvering

Een matras pocketvering is dus een lekker zacht en luchtig matras om op te liggen. Daarom verkopen wij deze dus ook bij dekbedspecialist.nl. Kijk dus vooral in onze webshop rond om het ideale pocketvering matras voor u te vinden, we hebben immers genoeg keuze. Als u er niet uit komt kunt u altijd onze livechat raadplegen waar wij u zo snel mogelijk helpen met al uw vragen. Ook kunt u het filtersysteem toepassen waardoor u handmatig producten kan wegstrepen tot u de ideale over hebt voor uzelf.